Biblioteka "Sarvaš Gabor" Ada

header photo

NovostiMale pobede

Datum: 28. 08. 2019.

Male pobede

Biblioteka „Sarvaš Gabor“ iz Ade treći put objavljuje tematski foto konkurs pod nazivom „Male pobede“, povodom Dana mađarske fotografije. Pozivamo sve zainteresovane građane opštine Ada i koji imaju neku vezanost za ovaj grad, da se prijave bez starosne granice. Rok za slanje digitalnih fotografija je 30. septembar 2019. godine. Svi učesnici konkursa mogu poslati najviše 5 slika u digitalnoj tehnici na sledeći e-mail: ada.konyvtar.palyazat@gmail.com (Google Drive link ili slanjem fajlova).
Fotografije treba da sadrže naslov u imenu fajla. Cilj konkursa je da podstakne razmišljanje o radu i stvaralaštvu Suzane Sas. Neki od koncepata koji karakterišu rad Sasa su:
- dečiji govor tela
- svakodnevni porodični život
- novi utisci
- radost
- čuđenje
- upoznavanje sveta
- mimika lica
Ukoliko tvoje fotografije sadrže neki od ovih koncepata ili su u vezi sa ovom tematikom, pozivamo te da se javiš na naš foto-konkurs. Tumači rad Suzane Sasa!
Najbolje ocenjene fotografije biće predstavljene u oktobru na izložbi koja će biti organizovana u vidu štampanih fotografija. Fotografije će ocenjivati stručni žiri, a tri najbolja autora će biti nagrađena.
Za više informacija možete nas pozvati na broj telefona 024/851-115 ili 024/851-600.Nazad

Jezik vebstranica: