Biblioteka "Sarvaš Gabor" Ada

header photo

NovostiEksperimentalni umetnik

Datum: 06. 09. 2017.

Još do kraja ove nedelje možete učestvovati na našem foto-konkursu!

Eksperimentalni umetnik


Biblioteka „Sarvaš Gabor“ iz Ade ove godine prvi put objavljuje tematski foto-konkurs pod nazivom „Eksperimentalni umetnik“, povodom Dana mađarske fotografije. Pozivamo sve zainteresovane građane Opštine Ada da se prijave, bez starosne granice. Rok za slanje digitalnih fotografija je 10. septembar 2017. godine. Svi učesnici konkursa mogu poslati najviše 5 slika u digitalnoj tehnici na sledeći e-mail: ada.konyvtar.palyazat@gmail.com (Google Drive link ili slanjem fajlova).
Fotografije treba da sadrže naslov u imenu fajla. Cilj konkursa je da podstakne razmišljanje o radu i stvaranju Moholy-Nagy Lasla. Neki od koncepata koji karakterišu rad Moholy-Nagy Lasla su: efekti svetlosti i senke, neobični uglovi posmatranja, revolucionarni oblici, fotomontaža, preklapanja, senčenje, žablja i ptičja perspektiva. Ukoliko Vaše fotografije sadrže neki od ovih koncepata ili su inspirisane radom Moholy-Nagy Lasla, pozivamo Vas da se prijavite na naš foto-konkurs.
Najbolje ocenjene fotografije biće predstavljene u septembru, na izložbi koja će biti organizovana u vidu štampanih fotografija. Fotografije će ocenjivati stručni žiri, a tri najbolja autora će biti nagrađena.
Za više informacija možete nas pozvati na broj telefona 024/851-115 ili 024/851-600.Nazad

Jezik vebstranica: