Szarvas Gábor Könyvtár Ada

header photo

HírekCsöppnyi diadalok

Dátum: 2019. 08. 28.

Az adai Szarvas Gábor Könyvtár harmadszor hirdeti meg fotópályázatát, idén Csöppnyi diadalok címen, a magyar fotográfia napja alkalmából. A pályázaton minden községhez kötődő érdeklődő jelentkezését várjuk, korhatár nélkül. A digitális fotók beküldési határideje 2019. szeptember 30-a. Minden pályázó 5 darab digitális technikával készült képet küldhet be az alábbi e-mail-címre: ada.konyvtar.palyazat@gmail.com (Google Drive link, vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt)

A fotókat címmel együtt várjuk, a fájlnév legyen a cím. A pályázat célja, hogy Suzanne Szasz munkásságáról való gondolkodásra, illetve alkotásra ösztönözzön. Íme néhány fogalom, amely jellemezte Szasz munkásságát:
- gyermeki testbeszéd
- mindennapi családi élet
- új benyomások
- arcjáték
- elcsodálkozás
- öröm
- megismerés
Ha fotóid között akad olyan, amely ezekkel a fogalmakkal kapcsolatba hozható, kérünk, jelentkezz a pályázatra. Értelmezd újra Suzanne Szasz munkásságát a te fotóidon keresztül!
A legjobbnak ítélt fotókból nyomtatott formában kiállítást szervezünk, mely október folyamán kerül bemutatásra. A képeket zsűri értékeli, a legjobb három helyezett ajándékban részesül.
Bővebb információ a 024/851-115-ös, vagy a 024/851-600-as telefonszámon kapható.Vissza

Az oldal nyelve: