Szarvas Gábor Könyvtár Ada

header photo

HírekStúdión kívül - fotópályázat

Dátum: 2018. 08. 28.

Stúdión kívül

Az adai Szarvas Gábor Könyvtár másodszor hirdeti meg fotópályázatát, idén Stúdión kívül címen, a magyar fotográfia napja alkalmából. A pályázaton minden községhez kötődő érdeklődő jelentkezését várjuk, korhatár nélkül. A digitális fotók beküldési határideje 2018. szeptember 10-e. Minden pályázó 5 darab digitális technikával készült képet küldhet be az alábbi e-mail-címre ada.konyvtar.palyazat@gmail.com (Google Drive link, vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt)

A fotókat címmel együtt várjuk, a fájlnév legyen a cím. A pályázat célja, hogy Munkácsi Márton munkásságáról való gondolkodásra, illetve alkotásra ösztönözzön. Íme néhány fogalom, amely jellemezte Munkácsi munkásságát:
– drámai látószögek
– alul- és felülnézet
– átlós szerkesztés
– fény és árnyék feszültségteremtő ereje, árnyékvetés
– mozgás közben
– lendület
– kompozíció
– divatfotó, riportfotó
– társadalomtörténet

Ha fotóid között akad olyan, amely ezekkel a fogalmakkal kapcsolatba hozható, kérünk, jelentkezz a pályázatra. Értelmezd újra Munkácsi Márton munkásságát a te fotóidon keresztül!
A legjobbnak ítélt fotókból nyomtatott formában kiállítást szervezünk, mely szeptember folyamán kerül bemutatásra. A képeket zsűri értékeli, a legjobb három helyezett ajándékban részesül.
Bővebb információ a 024/851-115-ös, vagy a 024/851-600-as telefonszámon kapható.
Vissza

Az oldal nyelve: