Szarvas Gábor Könyvtár Ada

header photo

HírekKísérletező művész

Dátum: 2017. 09. 06.

Még ezen a héten lehet jelentkezni a pályázatra!


Kísérletező művész


Az adai Szarvas Gábor Könyvtár 2017-ben először hirdeti meg fotópályázatát Kísérletező művész címen, a magyar fotográfia napja alkalmából. A pályázaton minden községbeli érdeklődő jelentkezését várjuk, korhatár nélkül. A digitális fotók beküldési határideje 2017. szeptemeber 10-e. Minden pályázó 5 darab digitális technikával készült képet küldhet be az alábbi e-mail-címre ada.konyvtar.palyazat@gmail.com (Google Drive link, vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt)

A fotókat címmel együtt várjuk, a fájlnév legyen a cím. A pályázat célja, hogy Moholy-Nagy László munkásságáról való gondolkodásra, illetve alkotásra ösztönözzön. Íme néhány fogalom, amely jellemezte Moholy-Nagy munkásságát (fény-árnyék hatás, idegen szögek, forradalmi formabontás, fotomontázs, átfedés, árnyékvetés, különös összefüggés, békatávlat, madártávlat). Ha fotóid között akad olyan, amely ezekkel a fogalmakkal kapcsolatba hozható, kérünk, jelentkezz a pályázatra. Értelmezd újra Moholy-Nagy munkásságát a te fotóidon keresztül!
A legjobbnak ítélt fotókból nyomtatott formában kiállítást szervezünk, mely szeptember folyamán kerül bemutatásra. A képeket zsűri értékeli, a legjobb három helyezett ajándékban részesül.
Bővebb információ a 024/851-115-ös, vagy a 024/851-600-as telefonszámon kapható.Vissza

Az oldal nyelve: